Close
ЗОЖна заправка для салатів

Здорове харчування одна з наймодніших тенденцій сьогоднішнього дня і, напевно, найкорисніша. Ми її радо підтримуємо та бажаємо долучитися щоб вкласти свою частинку у різноманітність рецептів для корисного, поживного, а головне, смачного харчування.
Споживання салатів за будь-якої пори року забезпечує організм мінералами, вітамінами і цілою низкою усіляких «корисностей». Незалежно від складових (фрукти, овочі, трави, сири, горіхи, тощо) заправка може надати нового смаку улюбленій страві і змусить заграти відчуття неочікуваними барвами.


Тож дуже простий, але смачнющий рецепт заправки – змішати рівними частинами (наприклад, столова ложка) – мед акацієвий (або інший за смаком), сік з лимону, масло оливи, суміш прованських трав. Готовий соус не треба відразу використовувати – маленький, але важливий нюанс – дайте йому відстоятися поза холодильника 15-20 хвилин.


Приємний бонус! У салати, що здобрені такою заправкою, не потрібно додавати сіль.  Смачного!
https://www.facebook.com/medusvit/photos/a.2213248985428000/2887682517984640/?type=3&theater
https://www.instagram.com/p/B_RNpu6q4Tb/

Add Comment